Lighthouse
Namibië
december 2023

Bikes4Africa Doneert aan Lighthouse Ministry voor schooluniformen in namibie

In een wereld waar een schooluniform het verschil kan maken tussen onderwijs en uitsluiting, heeft Bikes4Africa een donatie van €1500,- gedaan aan Lighthouse Ministry in Namibië. Deze donatie is een sprankje hoop voor meer dan 20 kinderen, waardoor zij de kans krijgen om volgend schooljaar weer naar school te gaan.
Lighthouse Ministry is een baken van ondersteuning voor de meest kwetsbare kinderen in Rehoboth, Namibië. Het biedt een breed scala aan programma's, gericht op het verbeteren van het leven van deze kinderen.
Lighthouse Ministry focust op kwetsbare kinderen en biedt cruciale steun door schooluniformen en gevulde schooltassen te verstrekken. Voor €65,- per kind kunnen ze voorzien worden van deze essentiële benodigdheden. Deze donatie betekent dat ruim 20 kinderen weer toegang hebben tot onderwijs.
Naast het waarborgen van schoolbenodigdheden, biedt Lighthouse een veilige haven met programma's zoals naschoolse opvang, de Sunshine Club voor maaltijden en activiteiten, tienermiddagen gericht op geloof en zelfontwikkelingsprogramma's om talenten te ontdekken.
De bijdrage van Bikes4Africa is niet alleen geld, maar een investering in de toekomst van deze kinderen. Het opent de deur naar gelijke onderwijskansen en een hoopvolle toekomst voor de jeugd in Namibië.