STAP 1
Het inzamelen van fietsen

Hoe kun je je fiets inleveren?

De eerste stap om middelen te verkrijgen om projecten te steunen is door het inzamelen van fietsen.

We zoeken alleen goed rijdbare fietsen, of fietsen met een heel klein beetje werk. Je steunt de projecten die we steunen dus door jouw fiets in te leveren. Dit kan tijdens de openingstijden van 12GO Biking. Breng je fiets bij de werkplaats van 12GO Biking en haal direct je Tony Chocolonely 'Bikes4Africa editie' reep op! 

De ingeleverde fietsen worden gesorteerd en op verschillende manieren verkocht. De gehele opbrengst ervan gaat naar Bikes4Africa.

Fiets kopen bij 12GO Biking

Als je een nieuwe fiets zoekt ben je bij 12GO Biking aan het juiste adres. De grootste fietsenwinkel van Nederland in Moordrecht heeft een mega indoor testbaan voor E-bikes en met ruim 8000 fietsen op voorraad is er altijd een racefiets, mountainbike, E-bike, hybride- of stadsfiets die bij jou past. 

Wil je een fiets doneren? Neem je fiets dan mee naar de winkel en meld je bij de werkplaatsbalie. Daar wordt je fiets beoordeeld en ingenomen en kun je direct op zoek naar een nieuwe fiets.

Je steunt Bikes4Africa

Je slaagt direct voor je nieuwe fiets
Je bent in één keer van je oude fiets af

Voor meer informatie kijk op www.12gobiking.nl/inruilen

Fiets inleveren voor Bikes4Africa

Wil je helemaal geen nieuwe fiets kopen, maar wil je wel onze projecten steunen, dan kun je je oude fiets altijd inleveren bij 12GO Biking. We nemen alleen nette en rijdbare fietsen in, oud-ijzer is niet welkom. Jouw fiets wordt voor een zo hoog mogelijk bedrag verkocht, de gehele opbrengst is voor Bikes4Africa.

Hoe werkt het? Je kunt je melden bij de afhaalbalie van de nieuwe fietsen. Eén van de medewerkers zal de fiets van je in ontvangst nemen.

Je steunt Bikes4Africa

Je bent in één keer van je oude fiets af

Hoe werkt het?

Lees hieronder de 3 stappen door; inzamelen, verkopen en het steunen van projecten.

01

INZAMELEN

De eerste stap om middelen te verkrijgen is het inzamelen van fietsen. We zoeken alleen goed rijdbare fietsen.

02

VERKOPEN

De fietsen die zijn ingeleverd of ingeruild, sturen we niet zomaar naar projecten in Afrika. We verkopen ze eerst, om daarmee projecten te kunnen steunen.

03

projecten

Met het geld, verkregen uit de fietsen, steunen we projecten in Afrika. Doe mee!

GROEN
Onze missie

Bikes4Africa heeft als doel om via fietsen doelen te steunen in Afrika. Bij voorkeur zijn dit fiets gerelateerde doelen. Bikes4Africa is begin 2018 ontstaan tijdens een door 12GO Biking georganiseerd inruilspektakel. Het doel was om niet alleen een succesvolle inruilactie te hebben, maar om daarbij ook te zoeken naar mogelijkheden om met de zegen die we ervaren op ons werk, iets terug te doen.

Snelle links
Contactgegevens

Bikes4Africa
Grote Esch 1005
2841 MJ Moordrecht

0182 - 621850
info@bikes4africa.nl

NL83INGB0672302616

ONTWERP & REALISATIE : INFIGOO CREATIEVE MEDIA

© Bikes4Africa 2020