Rainbow Angels 1
Zuid-afrika
Maart 2024

kortere wachtrij voor de rainbow angels van Victory4all 

Victory4All, opgericht in 2003 door Johan en Astrid Vos, zet zich in voor een hoopvolle toekomst voor kinderen uit sloppenwijken in Jeffrey's Bay en Humansdorp. 

Met meer dan 80 lokale en internationale medewerkers en vrijwilligers, bieden ze goed onderwijs aan meer dan 600 kinderen in een liefdevolle omgeving.

Een veilige haven, Rainbow Angels, concentreert zich op kinderen met meervoudige handicaps zoals cerebrale parese en spierziekten. Ze bieden specialistische begeleiding en op maat gemaakte hulpmiddelen om communicatie, motoriek en vaardigheden te verbeteren. Dagelijkse activiteiten zoals zwemmen, balspellen en massage, terwijl statafels en looprekken worden gebruikt om mobiliteit te stimuleren. Bovendien bevordert Rainbow Angels creativiteit met knutselen, muziekactiviteiten, dansen en bijbelse verhalen. De vooruitgang van de kinderen, hoe klein ook, wordt gekoesterd.

Het programma ondersteunt ook families bij het vinden van specialistische zorg en hulpmiddelen. Victory4All doorbreekt met de Rainbow Angels de spiraal van armoede door kinderen een liefdevolle omgeving te bieden waarin ze kunnen groeien en zich ontwikkelen, ondanks de uitdagingen waarmee ze worden geconfronteerd.

Bikes4Africa doet een donatie á € 5.000,- voor nieuwe lokalen voor de Rainbow Angels zodat de wachtrij korter wordt.