Renovatie keuken secundary school
Kenia
Mei 2024

Bikes4Africa doneert 6000,- aan St. Martin's School

Bij 12GO Biking kregen medewerkers in december 2023 niet alleen de mogelijkheid om een kerstpakket te kiezen, maar ook om een goed doel te selecteren waar een donatie naartoe zou gaan.

We zijn ontzettend dankbaar dat Bikes4Africa werd gekozen als ontvanger van deze prachtige donatie. 

Een deel van deze Donatie, € 6000,-, is naar St. Martin’s School in Nairobi gegaan. Deze school staat midden in de sloppenwijken, er wordt naast onderwijs dan ook voorzien in 3 maaltijden per dag en waar nodig slaapplaatsen. Dit zorgt voor een stabiele basis in de ontwikkeling van de kinderen die in moeilijke omstandigheden van de sloppenwijken opgroeien. Dit alles door de ongekende inzet van de zusters die deze school runnen. Hun leven staat in het teken van de school en de kinderen.

Er is in de omgeving veel overstromingen geweest waardoor de school een tijdje heeft moeten sluiten maar gelukkig wel maaltijden heeft kunnen voorzien aan de kinderen. Gelukkig heeft St. Martins de overstromingen goed overleefd.

Bikes4Africa heeft St. Martin’s School eerder geholpen met donaties voor wederopbouw van een slaapzaal en tablets. De donatie van € 6000,- en is verdeeld over St. Martin’s Primary School en Secundary School. Voor de Primary School is dit besteed aan een speeltoestel en een aantal tablets voor het lesgeven aan de leerlingen. Voor de Secundary School is de donatie gebruikt voor de renovatie van de keuken.